Ми на фейсбуці
Ми у телеграмі
fondsumy-sor@ukr.net
+38 (050) 214-52-29

Підприємцю

Effect #6

Підприємцю

докладніше

Підприємства Сумщини

Effect #6

Підприємства Сумщини

докладніше

Конкурси Фонду

Effect #6

Конкурси Фонду

докладніше

Про участь у віртуальній виставці

У період з 15 липня по 15 жовтня 2024 року для представлення експортного потенціалу українських компаній, зацікавлених у виході на ринок Йорданїі, Посольством України в Йорданському Хашимітському Королівстві буде організована безкоштовна віртуальна виставка «Ukraine Oпline Expo іn Jordan 2024» (https://atexpo.online/64/UkraineOnlineExpoinJordan/).

У рамках заходу кожен експонент у своему «кабінеті стендів» на платформі зможе оформити дизайн стенду, опублікувати презентацїі, відео, спілкуватися та обмінюватися контактною інформацісю з відвідувачами (відео-презентація функціоналу платформи: https://youtu.be/rbu_QoKK-jM).

Експоненти публікуватимуть свій стенд безкоштовно за допомогою промо- кодів, які будуть надсилатися Посольством (кількість безкоштовних промо-кодів наразі обмежена та становить 157 одиниць).

Віртуальні стенди мають бути офоршені англійською мовою (презентації чи відео можуть бути додані арабською). Також українські компанії мають визначити відповідальну особу, яка має регулярно переглядати кабінет стенду та захід на предмет нових відвідувачів i запитів.

Для того, щоб отримати можливість створити виставковий стенд:

– Українська компанія за допомогою платформи NAZOVNI (https://nazovni.online/) надсилає заявку на сприяння експорту до Йорданії з коментарем про бажання взяти участь у віртуальній виставці «Ukraine Online Expo іn Jordan 2024».

– Після перевірш компанїі командою NAZOVNI відповідна заявка з’являсться у кабінеті дипломата Посольства України в Йорданїі у NAZOVNI.

– Посольство створює учасника виставки у кабінеті на платформі Аtехро.оnlіnе та надсилає на імейл української компанїі, вказаний у заявці в NAZOVNI, лист-підтвердження.

– Отримавши лист-підтвердження укрйїнська компанія налаштовує на платформі online свій виставковий стенд та надсилає його Посольству для валідації (перевірки коректності оформлення).

– Посольство валідує віртуальний стенд компанїі та надсшає українському експортеру електронною поштою безкоштовний промо-код.

– Українська компанія активує свій віртуальний стенд за допомогою промо- коду на сторінці «опублікувати стенд» у своему кабінеті стендів на платформі online. Після публікацїі віртуального стенду він стає доступним для перегляду учасниками виставки.

Зазначений захід розрахований для українських експортерів із різних сфер господарської діяльності. Відповідно, планується, що стенди учасників виставки буде структуровано за павільйонами (наприклад: Food Products, Furniture, Fashion, Industry, Chem-Phaima, Construction, Equipment, Investment, IT, тощо).

Відповідальний за організацію вищевказаного заходу з боку Посольства України в Йорданії – Олексій Слука, перший секретар, oleksii.sluka@mfa.gov.ua, моб.: +962775949741 (WhatsApp, Signal, Threema).

Більш детально про торговельно-економічне співробітництво між Україною та Йорданією можно ознайомитися на сайті Міністерства закордонних справ України.