Ми на фейсбуці
Ми у телеграмі
fondsumy-sor@ukr.net
+38 (050) 214-52-29

Підприємцю

Effect #6

Підприємцю

докладніше

Підприємства Сумщини

Effect #6

Підприємства Сумщини

докладніше

Конкурси Фонду

Effect #6

Конкурси Фонду

докладніше

Грант до €50 000 на проєкти з використання дронів для аграріїв

ЄС надає можливість отримати грант до €50 000 на реалізацію проєктів, спрямованих на вирішення сільськогосподарських, лісових та сільських викликів за допомогою дронів. Ця ініціатива підтримує аграрних виробників, організації з моніторингу довкілля та сільські громади, які прагнуть використовувати дрони для покращення продуктивності, зниження ризиків природних катастроф та збереження природних ресурсів.

 

Цільова аудиторія:

-сільськогосподарські виробники;

-організації, що займаються моніторингом навколишнього середовища;

-сільські громади.

Заявники повинні мати проєкти, які використовують дрони для вирішення таких проблем, як підвищення врожайності, зниження ризиків катастроф, охорона лісів або збереження дикої природи.

Передбачається фінансування наступних типів проєктів (але не обмежуючись ними):

 – Впровадження інноваційних рішень, що використовують технології дронів для вирішення специфічних викликів, з якими стикаються фермери, лісники та сільські громади.

– Стале сільське господарство, зокрема використання дронів для підтримки регенеративних методів ведення господарства, зменшення використання пестицидів і добрив та покращення стану ґрунтів.

– Логістика та управління ланцюгом постачання, включаючи транспортування товарів у віддалені регіони, управління запасами та моніторинг операцій ланцюга постачання за допомогою дронів.

– Моніторинг та обслуговування інфраструктури, наприклад, використання дронів для інспекції та технічного обслуговування доріг, мостів та інших критичних інфраструктур у сільській місцевості.

– Управління енергетичними ресурсами, зокрема використання дронів для моніторингу та оптимізації роботи відновлювальних енергосистем, таких як вітрові турбіни та сонячні панелі (агровольтаїка).

– Управління водними ресурсами, включаючи використання дронів для моніторингу та управління водними об’єктами, такими як дамби, резервуари та системи зрошення.

– Громадська безпека, зокрема використання дронів для запобігання злочинам, правоохоронної діяльності, ліквідації наслідків катастроф, реагування на надзвичайні ситуації та надання медичних послуг.

Сума – 50 000 євро 

Терміни подання заяв – 16 жовтня 2024 року.

Детально за посиланням https://icaerus.eu/open-calls/

Подати заяву на участь https://opencallhub.eu/open-call/icaerus-pull-2